[social_board id="323" type="wall"]

Glazen wand op maat

Qbiq is je complete partner, om welk type glazen wand het ook gaat. Als één van de grootste gespecialiseerde bedrijven op dit gebied, produceert en verzorgt QbiQ de montage zelf. QbiQ levert maatwerk zodat het eindresultaat er altijd super strak afgewerkt eruit ziet. QbiQ is uniek doordat verschillende wandtypes en diktes gecombineerd kunnen worden, zonder afbreuk te doen aan de uitstraling.

Laat je adviseren

QbiQ streeft naar tevreden gebruikers. Daarom is het belangrijk te weten dat wanneer een glazen wand onderdeel uitmaakt van een project, er diverse ‘valkuilen’ bestaan die gedurende het project voor hoofdbrekens, serieuze problemen en ontevreden gebruikers kunnen zorgen. Laat je daarom altijd – voordat de plannen zijn goedgekeurd – door QbiQ adviseren.

Nu advies inwinnen
Glazen wand in een kantoorruimte voorzien van privacyfolie

 

Glazen wand voorbeelden

 

Levertijd/ doorlooptijd glazen wanden

Ben je geïnteresseerd om met QbiQ samen te werken in je project? QbiQ schakelt vlot. De eerste stap is om jouw eisen en wensen te inventariseren en samen na te denken over de precieze oplossing. In deze fase kan een globale kostenindicatie worden afgegeven en wanneer de keuzes bekend zijn, een uitgebreide offerte.

Het is raadzaam om zeer tijdig te starten zodat QbiQ in het beginproces je van dienst kan zijn met meedenken en adviseren. Bouwprojecten in het algemeen, en ook die van ons, zijn in de regel ver vooruit ingepland. Tijdig beginnen en inplannen is dus van belang. Houdt er ook rekening mee dat het advies- en tekenwerk tijd nodig heeft.

Voor welke glazen wand of oplossing kies je?

Om te bepalen of QbiQ jouw gedroomde glazen wand, deur of het element dat je nodig hebt kan leveren, kun je de keuzehulp gebruiken of uiteraard contact met ons opnemen voor advies.

Download keuzehulp

Glazen wand met het oog op akoestiek

Systeemwanden worden veelal toegepast om te zorgen voor akoestische (en/of visuele) afscheiding. Het is daarom van belang om deze wensen en eisen goed door te spreken met onze adviseurs. De systeemwanden van QbiQ zijn namelijk te voorzien van enkel, dubbel of triple glas, eventueel zelfs voorzien van extra akoestisch demping. De glasdiktes kunnen variëren van 10 tot 20 tot wel 76 mm. In één wand kunnen verschillende glasdiktes worden toegepast.

Overige toepassingen

Naast akoestische afscheiding worden glazen wanden ook veel toegepast om ruimtes te scheiden, privacy te creëren, om een doorvalbeveiliging te realiseren, voor brandwering, voor rookwering of om een esthetisch doel te dienen. Glazen wanden kunnen van vloer tot plafond worden gemaakt als scheidingswand en worden ingezet om een cubical of losstaande vergaderruimte te maken. QbiQ gebruikt een uniek wandsysteem waar naast glas, ook tal van andere niet-transparante materialen in kunnen worden verwerkt zoals staal, melamine en gips.

Meer weten?

Stel gerust je vraag, QbiQ helpt graag om jouw project een succes te maken.

Glazen wand kiezen

Kies met zekerheid voor QbiQ

QbiQ is uniek in Nederland op gebied van systeemwanden:

 • Esthetisch minimalistische design
 • Maximale transparantie met 0-voeg
 • Hoge geluidwaarden met akoestisch gelaagd glas
 • Enkel, dubbelglas en triple glas
 • Rank 33 mm profiel rondom in aanzicht
 • Ook in rook-, brandwerend en doorvalveilig
 • Vier wanddiktes voor perfecte aansluiting
 • Naadloos wandtypen combineren
 • Duurzaam Cradle to Cradle Silver
 • Eigen ontwerp en fabrikaat
 • Keuze uit 18 deurtypen

Vraag nu meer informatie of advies

Naam(Vereist)

Productgids & keuzehulp

Bekijk de mogelijkheden, gebruik de keuzehulp en kies je ideale product (PDF)

Download

Laat hier je gegevens achter en ontvang 4x per jaar onze nieuwbrief.