[social_board id="323" type="wall"]
 
 
 

De meest gevraagde QbiQ systeemwanden zijn beschikbaar voor toevoeging in een BIM-model. Met de voor Revit geschikte bibliotheek kunnen eenvoudig levensechte QbiQ systeemwanden met de curtain wall-functie van Revit worden getekend.

BIM-objecten downloaden

De QbiQ Systeemwanden zijn als Revit-bibliotheek beschikbaar. Met de functie curtain wall kunnen enkelglas, dubbelglas en gesloten systeemwanden worden toegevoegd aan het BIM-model.

De bibliotheek bevat een vereenvoudigd deel van het uitgebreide assortiment wanden en deuren. Hiermee tekent men snel de belangrijkste glazen en gesloten wanden en worden deuren toegevoegd. De bibliotheek voorziet in het automatisch creëren van primaire details zoals hoek- en T-aansluitingen.

Wandsystemen

Om de bibliotheek eenvoudig en werkbaar te houden zijn drie wandsystemen uit het assortiment opgenomen. Dat zijn iQ Single 20, iQ Structural 100 en iQ PRO 100 met glazen en gesloten panelen. Met deze selectie wordt het BIM-model verrijkt met de meeste realistische (glas)wanden. Neem contact met ons op over de mogelijkheden voor de overige wandsystemen.

Deuren en kozijnen

Ter wille van de eenvoud hebben we ervoor gekozen om de bibliotheek te beperken tot drie kozijnen en zeven deuren. Dit is slecht een deel van het volledige assortiment dat 13 kozijnen en 18 deuren bevat. Neem contact op met onze adviseurs voor specifieke informatie over deuren en kozijnen.

Details

Door de modulaire opbouw en de profielhoogte van 33 mm laten QbiQ systeemwanden zich oneindig combineren. Voor iedere aansluiting op bouwkundige wanden, combinaties met kozijnen en deuren zijn specifieke oplossingen beschikbaar. Om de bibliotheek niet onnodig ingewikkeld te maken, is ervoor gekozen om een beperkt aantal details op te nemen in deze bibliotheek. Voor project specifieke details kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht.

Bibliotheek verkrijgen

Om de bibliotheek te downloaden, verzoeken wij u om onderstaande gegevens in te vullen. Na screening wordt de bibliotheek direct, per mail aan u toegezonden.

 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat hier je gegevens achter en ontvang 4x per jaar onze nieuwbrief.