[social_board id="323" type="wall"]

Scheidingswand kantoor

Ben je op zoek naar een scheidingswand voor een kantoor, dan ben je bij QbiQ bij het juiste adres. QbiQ is een gespecialiseerd bedrijf met eigen ontwerp, productie en montage waar minimalisme, transparantie, duurzaamheid en esthetiek hoog in het vaandel staan.

Strakke uitstraling

QbiQ levert tal van scheidingswanden voor kantoren en gebouwen. De producten bestaan uit systeemwanden met glazen of gesloten secties. De wanden kunnen worden voorzien van extra akoestische elementen tegen geluidshinder en voor privacy. Uniek in het leveringsprogramma zijn ook veiligheidswanden voor brand- en rookafscheiding en doorvalveilige wanden voor plaatsing aan een vide. De unieke range van kozijnen en deuren zorgen ervoor dat zij altijd strak aansluiten op ieder type wand. Op deze manier zijn er geen ‘verspringingen’ en blijft een strakke uitstraling gewaarborgd.

Naast scheidingswanden kun je bij QbiQ terecht voor verschillende balustrades van glas voor uiteenlopende toepassingen.

Meer weten over de toepassingen en mogelijkheden van onze producten?

Een transprarante, strakke scheidingswand

 

Scheidingswand kantoor voorbeelden

 

Meedenken en meedoen

Luisteren naar de ontwerpers en architecten met mooie ideeën. Daar is QbiQ sterk in. Maar hier blijft het niet bij, QbiQ doet doet namelijk graag mee om deze ideeën te verwezenlijken. Door samen samen te kijken naar de mogelijkheden en als het moet door nieuwe profielen te ontwerpen om het plan uitvoerbaar te maken.

Loop je met ideeën rond en wil je doorpakken? Praat eens met de gedreven mensen van QbiQ. Hoe fijn zou het zijn als je die ontwerpen eens tegen onze professionals aan kon houden? Klopt het wat je hebt bedacht? Of is er een nog betere oplossing? Heb je iets revolutionairs in je hoofd en wil je weten of het te realiseren is? Het iQ Atelier gaat graag de uitdaging aan. We nemen de rust om je ontwerp van alle kanten te bekijken, te visualiseren en helemaal door te rekenen.

Toepassingen

In de praktijk wordt er meestal gekozen voor een glazen scheidingswand om te zorgen voor een akoestische afscheiding. Door het toepassen van glas blijft er wel (dag)lichtinval. Dit zorgt voor een open en aangename sfeer. Behalve akoestische overwegingen, worden glazen wanden ook toegepast om ruimtes te scheiden/ om meerdere ruimtes te creëren, om privacy te waarborgen (ook vaak in combinatie met glasfolies), om een doorvalbeveiliging te realiseren of vanwege brand- of rookwering. Uiteraard komt het ook voor dat er puur vanuit esthetische overwegingen wordt gekozen voor glazen wanden.

Producten

Wil je weten welke producten wij bieden op het gebied van (systeem)scheidingswanden? Bekijk ze hieronder:

 

Advies?

Wil je advies over de oneindige mogelijkheden van QbiQ? Neem dan nu contact op via onderstaand formulier.

Kies met zekerheid voor QbiQ

QbiQ is uniek in Nederland op gebied van systeemwanden:

 • Esthetisch minimalistische design
 • Maximale transparantie met 0-voeg
 • Hoge geluidwaarden met akoestisch gelaagd glas
 • Enkel, dubbelglas en triple glas
 • Rank 33 mm profiel rondom in aanzicht
 • Ook in rook-, brandwerend en doorvalveilig
 • Vier wanddiktes voor perfecte aansluiting
 • Naadloos wandtypen combineren
 • Duurzaam Cradle to Cradle Silver
 • Eigen ontwerp en fabrikaat
 • Keuze uit 18 deurtypen

Vraag nu meer informatie of advies

Naam(Vereist)

Productgids & keuzehulp

Bekijk de mogelijkheden, gebruik de keuzehulp en kies je ideale product (PDF)

Laat hier je gegevens achter en ontvang 4x per jaar onze nieuwbrief.