[social_board id="323" type="wall"]
 

Wandenservice

Herindeling en Onderhoud

De noodzaak van veranderen en verbeteren is vanzelfsprekend nauw verbonden met de dynamiek van een onderneming. Als gevolg daarvan groeien en krimpen bedrijfsonderdelen wat resulteert in de wens tot herindeling van de werkvloer. De service afdeling van QbiQ staat paraat om u hierover te adviseren en vanzelfsprekend ook het verplaatsen van systeemwanden te verrichten.

 
 

Service en onderhoud.

Voor service en onderhoud aan uw systeemwanden en -deuren bent u bij ons ook aan het juiste adres. Daarbij is er de mogelijkheid om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Hiermee beperkt u eventuele storingen en verlengt u de levensduur van uw kostbare wanden.

 

Duurzaam herindelen / hergebruiken of recyclen.

Veranderingen binnen uw bedrijfsvoering kunnen zorgen voor de behoefte aan een nieuwe kantoorindeling. QbiQ kan de de- en hermontage verzorgen van bestaande systeemwanden. Het QbiQ-systeem is zo flexibel dat zij feilloos aansluit op bestaande systeemwanden. De montage wordt verricht door gekwalificeerde monteurs, die eventuele overlast tot een minimum beperken.

Bestaande wanden kunnen worden aangevuld met nieuwe wandelementen. Aanpassingen van enkel- naar dubbelglas is, vanwege de gelijke profielhoogte, geen enkel probleem. Hetzelfde geldt voor uitwisselen van deuren: glazen deuren, kaderdeuren, HPL of stalen deuren. Er is een groot scala beschikbaar, waarmee esthetische wensen en ook hogere geluidseisen goed kunnen ingevuld.

 

Bij het herindelen van kantoorvloeren, kunnen ook wanden ter beschikking komen. U bent zich er vast van bewust dat de diverse onderdelen van onze wanden en deuren kunnen worden hergebruikt.  Materialen als (gelaagd) glas, gecoat en blank aluminium en staal zijn uitermate geschikt voor hergebruik. Hetzij in een volgend project, hetzij als duurzame grondstof voor nieuwe wanden en deuren. Dit vraagt om een verantwoorde wijze van afvoeren van de wanden en deuren uit uw bestaande kantoor. Voor de demontage van onze producten, stellen wij gaarne een demontage handleiding ter beschikking.

 

Contact

Voor al uw vragen over service, onderhoud, verbouwingen of recyclen van de QbiQ wandsystemen, kunt u contact met ons opnemen via service@qbiq.nl We bekijken met u op locatie de diverse  mogelijkheden, waarna u een passend advies en kostenopgave tegemoet kunt zien.

 
 
wandenservice QbiQ
 

Laat hier je gegevens achter en ontvang 4x per jaar onze nieuwbrief.