[social_board id="323" type="wall"]
 

QbiQ geeft IQ de ruimte

Een systeemwand klinkt nog een beetje als een standaard-oplossing uit de vorige eeuw. Toch is ‘standaard’ nou net het laatste wat je wilt voor werkplekken met IQ. Ruimtes waar prettig gewerkt kan worden en een kantoor dat precies dát uitdrukt waar het een organisatie om te doen is. Bij QbiQ begint alles met inleven, aftasten en meedenken. Met onze know-how staan we je terzijde voor de ruimtelijke beleving die jij voor ogen hebt: slimme ruimten voor eigenzinnige opdrachtgevers.

 

 
 

De mooist denkbare oplossing

De systeemwanden en glasoplossingen van QbiQ onderscheiden zich door hun schoonheid, transparantie en maximale flexibiliteit. Ze kunnen eenvoudig overal worden geïnstalleerd, laten zich net zo makkelijk scheiden en koppelen als de klassieke systeemwand. Daarnaast voldoen de systemen aan de strengste normen voor geluidsoverdracht. Bij QbiQ snijden en slijpen we al het glas zelf en dat geldt ook voor het transport. Dit maakt dat we uiterst snel en flexibel kunnen leveren.

Maak kennis met Qbiq.

 

 

“Bij QbiQ is geen dag hetzelfde. Ik zorg voor een soepel lopende montage én dat zo’n fantastisch bedacht concept ook echt gaat passen.”

Rogier Jansen
Tekenaar/Werkvoorbereider
Kim Zandbergen

“Bij QbiQ hebben we de juiste mix van jonge honden en ervaren krachten in huis. De daadkracht spat ervan af! Het moet gek gaan als we afgesproken details niet precies zo realiseren.”

Kim Zandbergen
Oprichter

“Standaardbrochures kennen we niet. De slimheid van onze concepten maakt dat je alle systemen kunt combineren. Maximale creativiteit dus… en daarna maken we het gewoon!”

Nico Kremers
Sales Manager

“We zijn een projectenbedrijf, dus de klant staat voorop en het project moet gewoon af. Grote projecten of even iets tussendoor: onze flexibiliteit maakt dat we mijlenver vooroplopen…”

Wim Verburg
Manager productie en logistiek

Laat hier je gegevens achter en ontvang 4x per jaar onze nieuwbrief.