[social_board id="323" type="wall"]
 

Kwaliteit tot in de details

De slimme wand- en glasoplossingen van QbiQ vinden hun weg naar toonaangevende projecten in binnen- en buitenland. We zijn trots op ons werk dat in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers tot stand is gekomen. We tonen het dan ook graag. Laat je inspireren! Wil je nog meer zien en weten? Maak dan snel een afspraak.

 
 
 
 
Dikkie Scipio van KAAN architecten Dikkie Scipio KAAN architecten

Als je bijzondere wensen hebt met betrekking tot de glazen systeemwanden is QbiQ een ideale partner.

Dikkie Scipio van KAAN architecten Dikkie Scipio KAAN architecten

Als je bijzondere wensen hebt met betrekking tot de glazen systeemwanden is QbiQ een ideale partner.

De meeste monumenten zijn zelf erg sterk anders overleven ze niet. Maar het is het adaptieve vermogen van een gebouw dat bepaald of het functioneel bestaansrecht heeft over een langere periode. Soms is een beetje hulp nodig om een gebouw weer nieuw leven in te blazen.
Denkend vanuit de essentie van het ontwerp van het monument, is het mogelijk om van het monument te houden, het te begrijpen en door te werken met een vormtaal en materialen die heel dicht bij de oorspronkelijke liggen. Door deze hedendaagse vertaling kunnen we, zonder historiserend te zijn, komen tot één nieuw integraal ontwerp waarbij oud en nieuw op een hele zachte manier in elkaar over gaan en samen een eenheid vormen.

Het is een manier van werken waarop met respect omgegaan kan worden met een monument terwijl deze tegelijkertijd niet tot museumstuk wordt bestempeld.

wanddikte 100mm
modulering glas glasnaad
modulering beplating -
moduulkoppeling 0-voeg
plintprofiel 33mm
deurkozijnen DKR100
deuren KDG (flush)
scharnieren/paumelles rvs
profielen aluminium
beglazing 66a2
Meer fotos QbiQ Fotoalbum
fotografie: Hans Morren
 
 
 

Laat hier je gegevens achter en ontvang 4x per jaar onze nieuwbrief.