[social_board id="323" type="wall"]
 

Kwaliteit tot in de details

De slimme wand- en glasoplossingen van QbiQ vinden hun weg naar toonaangevende projecten in binnen- en buitenland. We zijn trots op ons werk dat in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers tot stand is gekomen. We tonen het dan ook graag. Laat je inspireren! Wil je nog meer zien en weten? Maak dan snel een afspraak.

 
 
 
 
Team V Architectuur

Atlas, het stoere TU/e hoofdgebouw uit de jaren zestig, is door Team V Architectuur getransformeerd tot een transparant en energiezuinig universiteits...

Team V Architectuur

Atlas, het stoere TU/e hoofdgebouw uit de jaren zestig, is door Team V Architectuur getransformeerd tot een transparant en energiezuinig universiteitsgebouw.

Door optimaal hergebruik te combineren met state-of-the-art materialen is Atlas, het stoere TU/e hoofdgebouw uit de jaren zestig, getransformeerd tot een transparant en energiezuinig universiteitsgebouw. Het gebouw is een uitnodigende entree voor de TU/e campus en een etalage voor innovatie en techniek. Onderwijs en onderzoek komen bij elkaar rond een opvallende trappartij die omhoog zigzagt tot op het dak. De studie- en werkruimtes worden via de transparante systeemwanden van QbiQ voorzien van daglicht door de nieuwe ultra-isolerende glazen vliesgevel met karakteristieke parallelle uitzetramen.

Atlas heeft een BREEAM Outstanding oplevercertificaat ontvangen met een score van maar liefst 96,01%. Hiermee staat Atlas bovenaan de BREEAM-ranglijst van duurzaamste onderwijsgebouwen ter wereld.

wanddikte 100mm
modulering glas project specifiek
modulering beplating project specifiek
moduulkoppeling Verticale staander van 31 mm
plintprofiel 33mm
deurkozijnen DKR100
deuren HPL
scharnieren/paumelles rvs
profielen aluminium RAL7024 en RAL9006
beglazing gelaagd 6.6.a.2 glas met akoestische folie.
Meer fotos QbiQ Fotoalbum
fotografie: Hans Morren
 
 
 

Laat hier je gegevens achter en ontvang 4x per jaar onze nieuwbrief.