[social_board id="323" type="wall"]
 

Kwaliteit tot in de details

De slimme wand- en glasoplossingen van QbiQ vinden hun weg naar toonaangevende projecten in binnen- en buitenland. We zijn trots op ons werk dat in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers tot stand is gekomen. We tonen het dan ook graag. Laat je inspireren! Wil je nog meer zien en weten? Maak dan snel een afspraak.

 
 
 
 
MVSA architects MVSA architects

Door de grote glaspartijen past het gebouw in zijn levendige omgeving.

MVSA architects MVSA architects

Door de grote glaspartijen past het gebouw in zijn levendige omgeving.

Een bredere kijk; The Flow Houthavens is ontworpen volgens de hoogste normen.

Horizontale lijnen accentueren het dynamische, brugvormige ontwerp van MVSA Architects en benadrukken de materiaalkeuze: industrieel uitziend zwart metaal en uitgestrekte glaspartijen die het panoramische uitzicht maximaliseren. De glazen huid van The Flow en haar zeer transparante interieur zorgen ervoor dat het uitzicht op het IJ van binnenuit kan worden genoten.

The Flow heeft als eerste nieuwbouwproject in Nederland het WELL Core V2 Platinum Certificaat toegekend gekregen. Een geweldige prestatie, mede behaald door de inzet van Cradle to Cradle gecertificeerde wandconcepten van QbiQ.

Naast transparantie in het gebouw, speelt ook veiligheid vanzelfsprekend een rol in het ontwerp. De benodigde EI60 brandwerende scheiding is in The Flow opgetrokken in het wandconcept IQ Protect Fire Hightech, een voltransparante wand, dus zonder verticale stijlen, die een onder- en bovenprofiel heeft van slechts 33 mm in aanzicht. Nagenoeg niet te onderscheiden van de reguliere glaspuien dus.

wanddikte 28, 60 en 100 mm
modulering glas project specifiek tot max 900mm
modulering beplating project specifiek tot max 900mm
moduulkoppeling nul-voeg en V-voeg
plintprofiel U3324, iQ PROTECT Hightech
deurkozijnen aluminium DK58-24
deuren aluminium KDEC met 6.6.a.2 glas
scharnieren/paumelles rvs
profielen aluminium U3324, QbiQ Hightech
beglazing voornamelijk 8.8.a.2
fotografie: Barwerd van der Plas
 
 
 

Laat hier je gegevens achter en ontvang 4x per jaar onze nieuwbrief.