[social_board id="323" type="wall"]
 

Kwaliteit tot in de details

De slimme wand- en glasoplossingen van QbiQ vinden hun weg naar toonaangevende projecten in binnen- en buitenland. We zijn trots op ons werk dat in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers tot stand is gekomen. We tonen het dan ook graag. Laat je inspireren! Wil je nog meer zien en weten? Maak dan snel een afspraak.

 
 
 
 
Huis van Leusden

Je kunt kwaliteit waarborgen door alleen maar te werken met kwalitatief hoogwaardige bedrijven en persoonlijk contact. Dat doen we al 20 jaar met succ...

Huis van Leusden

Je kunt kwaliteit waarborgen door alleen maar te werken met kwalitatief hoogwaardige bedrijven en persoonlijk contact. Dat doen we al 20 jaar met succes!

Het project Huis van Leusden is in opdracht van de Gemeente Leusden, Larikslaan en Voila uitgevoerd in nauw overleg met architectenbureau DP6 en Wildenberg interieurarchitectuur. Het betreft de nieuwbouw van een duurzaam gemeenschapshuis ten behoeve van ondermeer de huisvesting van de gemeente Leusden, kantoorruimte voor welzijnsorganisatie Larikslaan2 en Scholenkoepel Voila, een café/restaurant met daarboven ca. 21 koopappartementen en ca. 50 appartementen voor mensen met een verstandelijke beperking.

In het project Huis van Leusden zijn systeemwanden en brandwerende puien van QbiQ toegepast. Deze voltransparante brandpui IQ Protect Hightech is gecertificeerd met een EI60 attest, heeft een profielhoogte rondom van slechts 33mm in aanzicht. Deze door QbiQ ontwikkelde stalen profielen sluiten hiermee in esthetisch opzicht perfect aan bij de 0-minuten wanden met een aluminium QbiQ profiel.

wanddikte IQ-Protect Hightech: 32mm
modulering glas max. 1200 mm
modulering beplating -
moduulkoppeling 0-voeg
plintprofiel 33mm
deurkozijnen -
deuren -
scharnieren/paumelles -
profielen Staal
beglazing 12mm Pyrobel EI60
fotografie: Hans Morren
 
 
 

Laat hier je gegevens achter en ontvang 4x per jaar onze nieuwbrief.