[social_board id="323" type="wall"]
 

Kwaliteit tot in de details

De slimme wand- en glasoplossingen van QbiQ vinden hun weg naar toonaangevende projecten in binnen- en buitenland. We zijn trots op ons werk dat in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers tot stand is gekomen. We tonen het dan ook graag. Laat je inspireren! Wil je nog meer zien en weten? Maak dan snel een afspraak.

 
 
 
 
Ewoud Netten Studio RTM

Kennis van zaken en maatwerk zijn typisch sterke kanten van QbiQ.

Ewoud Netten Studio RTM

Kennis van zaken en maatwerk zijn typisch sterke kanten van QbiQ.

De Spinoza Hall is onderdeel van de Kromhoutkazerne en is in opdracht van de Universiteit Utrecht volledig gerenoveerd door een samenwerking van architecten en adviseurs onder de gezamenlijke noemer SH2.0.
De voormalige Kromhoutkazerne is sinds 1992 in gebruik door de Universiteit Utrecht. Hier is de international campus met het Engelstalige University College Utrecht en de Utrecht University School of Economics gevestigd, waar studeren en wonen gecombineerd wordt.

De Spinoza Hall is een rijksmonument en onderwijsgebouw waar de faculteit Rechtsgeleerdheid, Economie, Bestuur en Organisatie en de faculteit Geesteswetenschappen zijn gehuisvest. Door zorgvuldig om te gaan met maatvoering, materialisering en detaillering is een goed, functioneel en flexibel onderwijsgebouw gerealiseerd.

“De vele scheve wanden en schuine aansluitingen in het ruim 100-jaar oude pand waren een uitdaging voor QbiQ. Toevoegingen, zoals plafondeilanden en wanden, zijn los gehouden van de gevel. Hierdoor is het verschil tussen oud en nieuw leesbaar en is de oorspronkelijke hoogte van de ruimten weer volledig voelbaar.”

SH2.0 V.O.F. is een samenwerking van:
Architecten:
- Maria Haag architectuur Rotterdam
- Studio RTM architectuur & onderzoek Rotterdam
Management en directievoering:
- Alsemgeest & Westerwoudt BV Rotterdam

wanddikte 20 mm
modulering glas glasnaad
modulering beplating -
moduulkoppeling 0-voeg
plintprofiel 33mm
deurkozijnen DK-58
deuren KDEC
scharnieren/paumelles rvs
profielen aluminium RAL7022
beglazing 66a2
fotografie: Hans Morren
 
 
 

Laat hier je gegevens achter en ontvang 4x per jaar onze nieuwbrief.